Døre og vinduer

Trænger dine døre og vinduer til en udskiftning?

Hos Tømrermesteren Søren Bak udskifter vi døre og vinduer året rundt i Vejle og omegn. Med afsæt i dine ønsker og vores produktviden, finder vi frem til de vinduer og døre, der passer bedst til dit hjem.

Valg af vinduer og døre

Vi rådgiver dig om valg af døre og vinduer og på et uforpligtende besøg, finder vi sammen frem til den bedste løsning. Samme dag måler vi op, så vi straks kan bestille vinduer og døre hjem, hvis du beslutter at vælge vores løsning.

I Tømrermesteren Søren Bak forhandler vi vinduer fra de danske vinduesproducenter Velux, Velfac, Rationel og Outline. Den høje kvalitet og deres kendskab til danske forhold sikrer, at du får den bedste løsning til en attraktiv og fornuftig pris.

Undgå ekstra udgifter

Vores svende er omhyggelige og forsigtige, når de udskifter døre og vinduer. Derfor undgår vi skader på lysninger og murværk, som ellers vil være en ekstraudgift i forbindelse med udskiftningen. Vores tilgang til arbejdet betyder, at du kan se det færdige resultat og nyde forbedringerne omgående.

Rengøring

Det kan være en stor udfordring at have håndværkere i ens private hjem. Derfor er vi omhyggelige med at rydde op og gøre rent efter os, så dine gener er minimale. Ved større opgaver kan vi ikke altid nå at skifte alle vinduer og døre samme dag. Som det sidste hver dag rydder vi op gør rent, så du ikke kommer hjem til rod og snavs.

Vi finder en god løsning sammen

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Som kunde har du altid personlig kontakt til mesteren selv. Vi er en mindre tømrervirksomhed, og vi sætter en ære i, at du er tryg fra start til slut. Alle opgaver startes op med et uforpligtende besøg, hvor vi sammen går de forskellige muligheder igennem. Når vi har talt om fordele og ulemper, kommer vi med en pris på opgaven.

Send os en besked