Efterisolering

Vil du efterisolere loft eller hulmur?

Hos Tømrermesteren Søren Bak har vi det nyeste udstyr til efterisolering af loft og hulmur. Få en grundlig efterisolering og spar penge på din varmeregning. Søren Bak er certificeret energivejleder, hvilket er din garanti for bedste rådgivning om isolering.

Papiruld Danmark og Isover

Med det nyeste udstyr efterisolerer vi med kvalitetsprodukter fra Papiruld Danmark og ISOVER. Det er både din og vores garanti for, at isoleringen sætter et kraftigt aftryk på en faldende varmeregning.

Efterisolering af hulmuren

Du kan få efterisoleret hulmuren, uden det efterfølgende kan ses på huset. Vi borer i fugerne og blæser isoleringen ind. Når isoleringen er blæst ind, kontrollerer vi, at hulrummet er fyldt helt op, så isoleringen ikke kan falde sammen og efterlade en kuldebro.

Efterisolering af loft

En af de bedste investeringer i efterisolering er isolering af loftet. Gangbroen hæves, så der er plads til ekstra isolering. For at undgå vind ind under både den nye og gamle isolering, monterer vi en vindspærrer ved tagfoden.

Isoleringen blæses ind ved hjælp af det nyeste udstyr og ligger som et jævnt lag ud over loftet. Granulaten kommer i alle hulrum, som ellers er vanskelige at isolere. Det forhindrer kuldebroer på dit loft. Vi afslutter opgaven med en grundlig inspektion og kvalitetssikring.

 

Vi finder en god løsning sammen

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Som kunde har du altid personlig kontakt til mesteren selv. Vi er en mindre tømrervirksomhed, og vi sætter en ære i, at du er tryg fra start til slut. Alle opgaver startes op med et uforpligtende besøg, hvor vi sammen går de forskellige muligheder igennem. Når vi har talt om fordele og ulemper, kommer vi med en pris på opgaven.

Send os en besked