Tagrenovering

Overvejer du en tagrenovering?

Hos Tømrermesteren Søren Bak har vi mange års erfaring med tagrenovering af parcelhuse. Den erfaring bruger vi til at rådgive dig, så du får den bedste løsning.

Valg af tagdækning

Alt efter tagkonstruktion kan du vælge mellem skifer, teglsten, betonsten, stålplader, eternit og tagpap. På et uforpligtende besøg snakker vi om dine ønsker, og vi inspicerer den nuværende tagkonstruktion, undertag og isolering. Under besøget rådgiver vi dig og kommer med konkrete løsningsforslag til tagdækning, udnyttelse af tagloftsrum og etablering af ovenlysvindue.

Undertag

Vi kontrollerer altid dit undertag, da det over årene bliver udsat for stor belastning. Slagregn, fygesne og vind kan skade undertaget. Hvis det nuværende undertag ikke er i god stand, vil udskiftning at undertag være en del at det samlede tilbud.

Loftisolering

I forbindelse med tagrenovering er det oplagt at efterisolere på loftet. Læs mere om dine muligheder for efterisolering under isolering.

Stormskader

De senere år har vi i Danmark været ramt af voldsomme storme, der har givet utallige stormskader på tagene. Hos Tømrermesteren Søren Bak er vi klar 24-7 til at rykke ud, hvis du får en stormskade.

Vi finder en god løsning sammen

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Som kunde har du altid personlig kontakt til mesteren selv. Vi er en mindre tømrervirksomhed, og vi sætter en ære i, at du er tryg fra start til slut. Alle opgaver startes op med et uforpligtende besøg, hvor vi sammen går de forskellige muligheder igennem. Når vi har talt om fordele og ulemper, kommer vi med en pris på opgaven.

Send os en besked